ASUS PL-AC56 KIT AC1200 POWERLINE EXT
€159.90 (Incl. BTW & taksen)
€132.15 (Excl. BTW & taksen)


Vergroot het bereik van snelle wifi via elk stopcontact!
De PL-AC56 Kit is de gemakkelijke, directe manier om bedrade en wifi-netwerken uit te breiden naar moeilijk te bereiken gebieden in de woning. De PL-AC56 Kit maakt gebruik van 1200Mbps HomePlug« AV2 powerline-technologie, ge´ntegreerd met 1200Mbps AC1200 wifi, om het bereik van snelle bedrade en draadloze netwerken overal in de woning uit te breiden via bestaande elektrische bedrading. Sluit gewoon aan en geniet van snelle, stabiele verbindingen voor alle apparaten - zonder kabelwarboel!

Krachtige wifi en PLC-integratie!
De PL-AC56 Kit biedt zowel wifi als Powerline-connectiviteit, met max. 1200Mbps bedrade en draadloze snelheden. De hoge AC1200 wifi-doorvoer is ideaal voor 4K UHD streaming!

Plug-&-play installatie!
Het configureren van de PL-AC56 Kit is ongelooflijk eenvoudig! Plug hem gewoon in en geniet van het internet via Ethernetkabels of wifi.
Stap 1:
sluit de kleinere adapter aan op de router via een netwerkkabel en steek de stekker vervolgens in een stopcontact.
Stap 2:
steek de grotere (wifi)-adapter in een stopcontact en maak verbinding met apparaten via wifi of de netwerkpoorten op de adapter - dat is alles!

One-touch wifi-configuratie
Na het indrukken van de Clone-knop op de wifi-adapter en de WPS-knop op de router duurt het slechts enkele minuten om een wifi-verbinding op te zetten. Geniet zodra dit is gedaan van een soepel draaiend netwerk in het hele huis of kantoor - zonder de adapter opnieuw te hoeven configureren!

Versleutelde pairing-knop
De Pair-knoppen op beide adapters creŰren een versleutelde verbinding tussen de adapters, en voorkomen dat iemand een onbevoegde adapter verbindt met het stroomnetwerk (eigen adapters kunnen uiteraard altijd worden toegevoegd!). Dit is perfect voor gebruikers die ergens wonen waar de elektrische bedrading wordt gedeeld, zoals in een appartement - de buren kunnen dan niet per ongeluk verbinding maken met het netwerk.

Energiebesparende stand-by:
In tegenstelling tot traditionele adapters die altijd volledig van voeding worden voorzien, heeft de PL-AC56 Kit een slimme stand-by-modus die detecteert of aangesloten apparaten uitgeschakeld of niet actief zijn. In dat geval gaat de PL-AC56 naar een laag-vermogen modus die het energieverbruik vermindert met 80%.1 Dit helpt geld te besparen op de energierekening, en is milieuvriendelijk.

Ruisfilter
Sommige lichtnetadapters kunnen worden be´nvloed door elektrische storingen van huishoudelijke apparaten. De PL-AC56 Kit gebruikt een slimme ruisfiltertechnologie om dit volledig te voorkomen en te zorgen voor vloeiende en stabiele prestaties.

Blijf up-to-date!
Vergeet niet om altijd de firmware van het apparaat up-to-date te houden, om te profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid ? en te beschikken over opwindende nieuwe functies!Gewicht en omvang
Breedte: 80 mm
Diepte: 151,4 mm
Hoogte: 43,4 mm

Energie
AC invoer voltage: 100-240
AC invoer frequentie: 50/60
Stroom: 0,2 A

Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking: 2 stuk(s)

Design
Kleur van het product: Wit
LED-indicatoren: Data, LAN, Stroom

Prestatie
Overdrachtssnelheid (max): 1200 Mbit/s
Ethernet LAN: Ja
Wi-Fi: Ja
Netwerkstandaard: IEEE 802.11ac,IEEE 802.11n
Ingebouwd stopcontact: Ja
Interfacetype Ethernet LAN: Gigabit Ethernet
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten: 2
Wifi-standaard: IEEE 802.11ac
Wi-Fi-standaarden: IEEE 802.11ac,IEEE 802.11n
Ondersteunde WLAN data-overdrachtsnelheden: 300,867 Mbit/s
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 128-bit AES,WEP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK

  • Model: ASUS PL-AC56 KIT AC1200 POWERLINE EXT